like this BLOG ?

Tuesday, April 12, 2011

loyal friend .


dalam kelas ari tu . . . 
mase blaja MUET ,
kitorang discuss pasal 1 tajuk .
pastu perkeluar pasal loyal friend...
teacher kate loyal friend ni someone yang kite percaye .
and die cakap lagi , setiap orang mesti ade 1 loyal friend .
loyal friend tak bole ade 2 atau 3 .
bile perkare tu tejadi ,something wrong somewhere,...
semue orang dalam kelas aku sukesuke,
sebab care teacher cakap tu kelakar .
haha.aku pown join gelak samesame ngan dorang sume .
tapi dalam sukesuke tu ,
aku tengok kat due best friend aku ( fiza and aishah )

.dalam hati ,aku tanye diri sendri ...
dah kalau teacher cakap camtu ,aku ni ape erk ?
is that true ?

aku rase tergugat bile teacher cakap camtu .
kirenye aku ni pengganggu hubungan or what ?
sedih jugak bile teacher buat statement camtu . . .
ye la,,sebab aku rase aku and dorang sahabat baek . .
ape ape masalah ,kitorang kongsi .
nak pegi manemane pown ,kitorang akan pegi same same kalo boleh...
tapi bile teacher cakap camtu ,aku rase aku tersisih...
:(
am i not your loyal friend ?

4 comments:

Aslaha said...
This comment has been removed by the author.
Aslaha said...

No larh~ Tu statement umum so don't worry. If you really sure on your friendship love, nothing can comes your way, EVER. Bersangka baik slalu k :)

inivaniLa said...
This comment has been removed by the author.
inivaniLa said...

aku tetap syg ko la !!
never says never !